полезна информация

Опаковки от велпапе

vidove-kutii-ot-mikrovelpape

Велпапето има много предимства, които го правят отличен избор за опаковка. Външните слоеве се наричат обвивки, а вълнообразните слоеве във вътрешността – вълна. Според това колко тегло трябва да издържа кутията се определя коя вълна ще се използва, т.е. колко да бъде дебело велпапето.
Кутията от велпапе се използва най-често за доставка или изпращане по пощата. В зависимост от дебелината на материала стените осигуряват необходимата защита при грубо боравене. При големи количества продукти за ефикасно транспортиране повечето клиенти и фирми избират кутии от велпапе.
Този вид материал позволява да се добави флексо печат или да се печата хромова хартия, която да се кашира върху велпапето, което  придава яснота на цветовете и подсилва допълнително материала.

Структурно предимство

Велпапето е идеален материал за здрави, леки и издръжливи конструкции. Подходящо за различни видове и предназначения в опаковъчната индустрия. Велпапето е чудесен материал, когато се търси кутия, която да бъде устойчива при транспортиране, за да се осигури максимална безопасност на продукта.

Примери за опаковки от велпапе