полезна информация

Опаковки от картон

vidove-kartoneni-opakovki

Използването на картонени кутии за опаковане е евтин и лесен начин за изграждане името на марката. Персонализираните картонени кутии се използват широко като средство за транспортиране и съхранение на продуктите, като същевременно предотвратяват всякакви повреди по тях. Те могат да се проектират в различни размери, форми, тип на затваряне според нуждите на клиента.

Картонени кутии

Картонената кутия, конструирана според вида на продукта, позволява лесното разпознаване на марката, което повишава лоялността на клиента. Направата на подходящ дизайн е важна част, която показва, че продуктите са значими и ценени.

В днешно време модерно проектираните кутии са основна нужда за почти всеки продукт. Те могат да помогнат по различни начини, благодарение на направата им с различни функции, които биха могли да предоставят безопасност на съдържанието и добро маркетингово излъчване. Кутиите трябва да отговарят на размерите на продукта, за да му даде максимална защита от повреда.

Персонализираната опаковка е създадена и проектирана по уникален начин, за да пасне на продукта. Тя създава запомнящ се вид сред конкуренцията. Клиентът може да избере материалът, който подчертава продукта най-добре.

Кутиите се използват за различни артикули като домакински продукти, хранителни изделия, лекарства, бижута и много други. Това помага за направата на повече продажби от всички останали трикове.

Ефектни печати

Картона е подходящ материал за всякакъв вид опаковки с различни размери и детайли. За създаването на оригинална персонализирана опаковка могат да се използват различни видове ефектни печати като  топъл печат, УВ лак , релефен печат , преге и тн.

Картонени опаковки с външно покритие и прозорец

Допълнителното покритие прилага завършен вид на продукта, което може да бъде мат или гланц.

Кутиите с прозорец са модерно решение за всеки бизнес. Те позволяват на различните атрибути да привлекат вниманието на клиентите, както и да ги информират за себе си. Кутиите с прозорец, в комбинация с персонализиран дизайн, създават голямо впечатление и гарантирано увеличение на печалбите. Този вид кутии се произвеждат по същия начин като другите, като разполагат с допълнителен прозорец от едната си страна, който, според големината си, разкрива ясно съдържанието. Това е полезен метод, когато позволява да се види вътрешността, но и в същото време да предпази от директни докосвания на опакования продукт.

Вътрешно покритие

Някои опаковки се предлагат с вътрешно промазана (ламининара) страна за хранителни продукти в различни размери и детайли.

Защитните покрития за допир с храна разполагат с всички нужни сертификати и спецификации, за да гарантират качество и дизайн на опаковката.