Изработка на печатни материали

Сив Тефтер Със Спирала
Цветни Печатни Материали
Обикнобена Папка с Печат

Пощенски Пликове

При нас ще откриете всякакви видове пощенски пликове, от обикновените хартиени до по-издръжливите картонени пликове. Имаме голямо разнообразие от цветове и размери готови за вас на склад.Включително и пощенски пликове с допълнителни елементи като матово покритие, само залепяща лента за сигурност, топъл печат и релефен печат за да при дадете качествен вид на пликовете. Поради по високата им цена,тези опции обикновено се използват за по специални случаи като подаръци и престижни покани.
Ако си търсите персонализирани пликове за вашият бизнес, ние можем да ви ги предоставим. Само изберете размерите, количеството, материалът и допълнителните елементи и ние ще направим дизайна и ще ги принтираме за вас.

Канцеларски Печатни Материали

Ако се нуждаете от принтирани канцеларски материали, като тетрадки, тефтери,скицници, календари, папки и листове за записки, ние имаме много възможности за избор готови на склад с различни цветни дизайни и размери.Ако пък си търсите персонализирани печатни материали с вашето лого и име, ние можем да ги направим от начало до край.
Освен за офисна работа брандираните тефтери и календари са чудесен подарък, които да раздавате на вашите клиенти, за да им направите добро първо впечатлени.

Печатни Материали
Тетратка С Твърди Корици
Принтирани Пощенски Пликове

Поликарт ООД
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София област
ел. поща:sales@polycart.info

Tел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
Тел: 0721 66 145 – Офис Костинброд
Тел: 02 929 49 51 – Офис София