Изработка на Опаковки по Поръчка

Поликарт ООД се специализира в изработка на опаковки по почърка, като ние сме водещи конкуренти за кратки и средни тиражи за персонализирани опаковки от всякакъв вид. Като средно голяма компания едни от нашите най-големи предимства са нашият опит и гъвкавост при изработката на почърки.В зависимост от какъв тип опаковки търсите и вашият бюджет, ние можем да ви изготвим подобаваща оферта. Поради локанията ни и ниските разходи на труд ние може да предложим по-ниски цени сравнение с нашите конкуренти.

Оригиналните и интересни опаковки са изключително важни за да можете да се различавате от конкуренцията. Макар и простите опаковки да са по лесни и бързи, малко хора биха им обърнали внимание на рафтовете, тъй като хората често преценяват качеството на продукта по опаковката. Освен да привлече внимание на рафта, персонализираните опаковки изграждат имидж на фирмата и правят разопаковането приятно за клиента.Когато опаковката е направена специално за продукта и той пасва, това не само ще го направи да изглежда по-добре, но и ще го предпази от надраскване и други повреди.

За персонализирани опаковки предлагаме различни типове печат, покрития и други елементи в зависимост от качеството и количеството, което желаете.

Поликарт ООД
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София област
ел. поща:sales@polycart.info

Tел. 0879 496 790 – Продажби Костинброд
Тел: 0721 66 145 – Офис Костинброд
Тел: 02 929 49 51 – Офис София

Червена Кутия с Печат
Изработка на Опаковки по Поръчка
Картонена Кутия с Вложка